طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است و وقت چندانی از شما نمیگیرد.
این غذای کاملاً ایتالیایی و البته سیسیلی یکی از محبوبترین و فراگیرترین
غذاهای ایتالیایی است. این پاستا دستور پایهی سادهای دارد و البته در طول
زمان با تغییرات مختلفی همراه شده است و امروزه به روشهای مختلفی طبخ
میشود. اگر شما هم از طرفداران غذای ایتالیایی و پاستا هستید، با ما همراه
باشید. ما طرز تهیه پاستا آلفردو را در این مطلب
سبک زندگی این روزها ما را بیش از گذشته بهسمت غذاهای ساده و البته
طعمهای متفاوت میکشاند. اینجاست که پای غذاهای ملل دیگر به سفرهی ما هم
باز میشود. غذاهای ایتالیایی در میان رقابت غذای ملل همیشه طرفداران
پروپاقرص خود را دارند. پاستا یکی از قدیمیترین غذاهای ایتالیایی است.
امروزه میتوانید این پاستا را در اغلب
پاستا انواع مختلفی دارد و ۳۵۰ شکل مختلف برای آن آوردهاند. جالب است بدانید ماکارونی، لازانیا، اسپاگتی و فوسیلی، همگی، ازجملهی پاستاها محسوب میشوند.
پاستا را بهدو صورت خشکانده و تازه مصرف میکنند. درواقع پاستای خشکانده همان پاستای بستهبندی است که اغلب در سوپرمارکتهای مختلف دمدستمان پیدا میکنیم، اما پاستای تازه را معمولاً در خانه درست میکنند.
دستورهای مختلفی برای تهیه پاستا در منابع مختلف آمده است. قدیمیترین طرز تهیه پاستا آلفردو در زبان انگلیسی به سال ۱۸۷۴ بازمیگردد که در یک کتاب آشپزی آن را توضیح دادهاند.
همانطور که گفتیم طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است. مهمترین عامل خوشمزهشدن پاستا آلفردو سس آن است. برای تهیه پاستا آلفردو ابتدا به سراغ سس آلفردو خواهیم رفت و طرز تهیه پاستا آلفردو را توضیح خواهیم داد.
سس آلفردوی شما حاضر است. بسته به میلتان میتوانید میزان خامه و کره یا پنیر را کم یا زیاد کنید. اگر دوست دارید سستان رقیقتر باشد اندکی خامه اضافه کنید و اگر سس غلیظتر را میپسندید، پنیر پارمسان را بیشتر بریزید.
شما میتوانید برای طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ از مرغ بریان هم استفاده کنید. وقتی از مرغ بریان استفاده میکنید طبیعتاً کمتر نیاز است مرغ را طعمدار کنید. ما طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ نپخته را برایتان شرح دادهایم.
این مواد اولیه در اغلب خانهها پیدا میشود. شما میتوانید همهی مواد اولیهی لازم برای طرز تهیه پاستا آلفردو را بهصورت آنلاین و بدون اینکه برای خرید از خانه بیرون بروید از سوپرمارکتهای آنلاین اسنپفود تهیه کنید. برای این کار فقط کافی است روی این لینک کلیک کنید:
میتوانید بعد از طیکردن این مراحل پاستا را در فر بگذارید که روی آن برشته شود. برای این کار کافی است فر را گرم کنید. پاستا را بههمراه سس در ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با پنیر رندهشده بپوشانید. میتوانید آن را داخل فر بگذارید که روی آن برشته شود و طعم بهتری پیدا کند.
این مقدار پاستا برای چهار نفر مناسب است و نهایتاً چیزی نزدیک به یک ساعت و نیم از شما وقت میگیرد.
http://blog.okcs.com/20/07/ashpazi
درباره این سایت